Wie ik ben

Wie ik ben

Wat ik zeker weet:

In 1998 werd ik geboren in Amsterdam en kreeg ik de naam Maaike van Maltha. Na de middelbare school, waar mijn liefde voor schrijven en theater geprikkeld werd, ben ik in 2017 Writing for Performance gaan studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht – daarna heb ik nooit meer niet geschreven. In mij bevindt zich een voorliefde voor het schrijven van poëzie en theater, maar dat weerhoudt me er niet van het alfabet ook van nieuwe volgordes te voorzien in andere categorieën. Ik waag me bovendien met regelmaat aan de functie van dramaturg. Mijn idolen zijn een dooie, Franse schrijver en mijn hond Archimedes.

Daarnaast ben ik gepassioneerd iezegrimmig over de geestelijke gezondheidszorg in Nederland en dat steek ik niet onder stoelen of banken. 

Updates worden uitgevoerd
34% voltooid
Schakel me nog niet uit


Foto bovenaan de pagina: Jean van Lingen
Trigger of Happiness – Ana Borralho & João Galante