Wat ik doe

Pogen het alfabet te ordenen aan de hand van verschillende vertakkingen van het vak ‘schrijven’ is iets waar ik me dagelijks mee bezighoud. Daarmee bedoel ik niet veel meer te zeggen dan dat ik niet alleen poëzie schrijf, maar ook beschouwende teksten, proza, toneel, scenario en alles wat niet binnen die bepalingen past.

Ik heb een fascinatie voor de (non-)verbale verbindingen die mensen al dan niet met elkaar aangaan, het hiaat tussen verstand en affect en hoe het individu zich onderscheidt in de massa: mijn personages zijn dan ook zelden gelukkig en daarnaast met enige regelmaat op zoek naar een betere – de breedste zin van het woord – versie van zichzelf. Er wordt dientengevolge weleens gezegd dat ik een negatief mens- en wereldbeeld heb, maar persoonlijk noem ik dat liever ‘alledaags’.

Ga direct naar:

Beschouwend

Buiten de lijntjes

Poëzie

Proza

Toneel & scenario

Mama, ik ben blogger!